Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Alpdahl - nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev - ta del av vårt välkomsterbjudande.

Privacy & Cookie Policy

Information om Cookies:

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som den webbplats som du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. En Cookie ger oss tillgång till information om dina besök och hur du använder hemsidan (IP-adress Geografisk Platsinformation, typ av webbläsare, hänvisningskälla och hur långt ett besök är osv.) Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. 

 

Hur använder vi Cookies? 

För att vår webbplats ska fungera korrekt och för att ge dig som besökare en så bra upplevelse som möjligt använder vi oss av cookies och andra analysverktyg. Vi använder cookies för statistiska ändamål, för att anpassa webbplatsen efter besökarens intressen och preferenser samt för att förbättra webbplatsen. Cookies används även för att mäta trafiken på vår webbplats och för statistik.

All Information som samlas är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress, utan den identifierar bara den enhet som du använder med din webbläsare och geografisk plats. Information som samlas in kan inte användas för att spåra den enskilda besökaren.

 

Vilka uppgifter lagrar vi? 

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

 

Personuppgifter:

Genom att handla hos Alpdahl.com accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller ger aldrig bort dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Alpdahl.com är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov. Detsamma gäller vid besök från en annan enhet eller en annan IP-adress. Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

 

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

 

Rättslig grund:

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig

 

Nyhetsbrev:

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevs leverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.

 

Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Rätten att bli glömd

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Ansvarig för dataskydd

Alpdahl.com är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

Ändringar till de Allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.