Bli företagskund hos oss idag! 

Bli företagskund hos oss på Alpdahl idag! Som företagskund hos oss kan vi bidra med en personlig rådgivare, där ni enkelt kan få direkt kontakt med oss som företagare per mejl eller telefon. Vi har kunnig personal där vi enkelt tillsammans med era önskemål kan ta fram anpassade offerter för Er verksamhet. 

Behöver ni en större investering och vill ha vägledning eller vill ni ha ett erbjudande på redan utvalda produkter? Vi kan även erbjuda anpassade produkter som inte synns på hemsidan, söker ni en typ av speciell belysning? Tveka inte på att kontakta oss för rådgivning. I det här fallet kan du enkelt fylla i formuläret på denna sida som beskriver dina behov och hur ni vill bli kontaktade. Efter det så snart som möjligt kommer en av våra rådgivare att kontakta dig med ett förslag.

      

Hur man blir företagskund 

Att bli Alpdahl företagskund ska vara enkelt, så nedan följer en tydlig guide för hur du hanterar ditt företagskonto.

  • Börja med att kontakta oss enligt nedan för att bli registrerade.
  • Fyll i formuläret så hjälper våra företagsrådgivare er med vad ni än önskar.
  • Bli företagskund 
  • Betala via faktura 
  • Betala mot förskottsfaktura 
  • I dagsläget kan vi inte erbjuda att ni självständigt skapar Er företagsprofil via vår hemsida.

 

Berätta vad vi kan hjälpa Er med  

Fyll i formuläret nedan, i fritextfältet uppmanas ni att berätta så mycket och så tydligt som möjligt, så att vi kan veta lite mer om dina önskemål innan vi svarar. Fyll gärna i "kontaktperson" & "telefonnummer" i textfältet även. 
 
Ni kan även kontakta oss direkt via b2b@alpdahl.se

Glöm inte att registrera er för nyhetsbrev nedan!