Att välja rätt belysning online

Såhär väljer du rätt belysning 

Ibland kan det kännas tuft att välja rätt belysning, ska det beställas online? Är den lampan för stor/liten? är det värt pengarna? Hos oss ska det kännas tryggt och säkert och dessa funderingar ska inte behövas. Vi har bland annat öppet köp i 30 dagar där ni får chansen att välkomna produkten i god tid, bedöm sedan om det är något som matchade hemmet eller inte. Det är med andra ord här på Alpdahl enkelt, snabbt och roligt att beställa hem sina dröm lampor, bara på ett ögonblick har hemmet ett nytt utseende.

Välj rätt varumärke 

Alpdahl erbjuder berömvärd och elegant belysning allt från välkända varumärken som Olsson & Jensen, Hallbergs - lighting of Sweden, Cozy Living, Hübsch och många fler. Börja med att skrolla bland våra populära produkter för att hitta den perfekta belysningen, om produktinformationen eller specifikationerna inte är tillräckliga kan ni alltid kontakta oss på kundservice@alpdahl.se för ytterligare hjälp. 

Vi strävar alltid efter bästa kundnöjdhet och förhåller oss till ständiga uppdateringar kring priser och annat, vi erbjuder därför prisgaranti på hela vårat sortiment. 

Andra har även besökt